Uusi projektipäällikkö on tarttunut ruoriin

14.06.2023

TILMA-hankkeen aiemman projektipäällikön siirryttyä uusiin tehtäviin Lapin ELY-keskukselle hanke sai uuden vetäjän ja nyt on aika esittäytyä!

Nimeni on Laura Kuismanen ja siirryin Tilman projektipäälliköksi Ammattiopisto Lappian oppisopimuspalveluista, asiakkuusvastaavan tehtävistä. Asiakkuusvastaavana ehdin toimia 5,5 vuotta tehden mm. maatalous-, luonto- ja puutarha-alan oppisopimuksia rakennus- ja kaivosalan sekä monen muun alan ohella. Olen tehnyt myös koulutusten markkinointia monikanavaisesti. Koulutukseltani olen yo-ravintolakokki, logistiikan tradenomi ja tradenomi (YAMK). Päivätyön ohella olen jo pitkään toiminut sivutoimisena yrittäjänä.

Siviilissä vaikutan lihakarjatilan taustajoukoissa, eli linkkini lappilaiseen maatalouteen on vahva. Asuessani tilan pihapiirissä yrittäjänä toimivan puolison kanssa elän tilan arjessa, vaikka päivätyöni muualla onkin. Maalla on lastenkin hyvä elää ja kasvaa! Olen ehdottomasti kotonani maaseudulla ja koen tärkeäksi, että se pysyy elinvoimaisena - siksikin tämä hanke tuntui tosi omalta.

Kesäkuun alku on mennyt hankkeen sisältöön ja tavoitteisiin perehtymiseen sekä syksyn toiminnan ja tapahtumien ideointiin. Suunnitelmissa on kaikenlaista mukavaa ja toivonkin hankkeen vaikutuspiiriin kuuluvilta esimerkiksi koulutustoiveita sekä tiedotukseen liittyviä ideoita ja ehdotuksia. Kuluneen vuoden aikana hankkeen puitteissa on tapahtunut monenlaista ja tavoitteenani olisikin pitää hyvä pöhinä yllä. Pääasiallinen sijoituspaikkani on Louella ja haluan tehdä tiivistä yhteistyötä myös muiden Louen hankkeiden kanssa. Kesäloman jälkeen aletaan kunnolla hommiin!

Ollaan kuulolla!

-Laura

Kuva: Sami Koskimäki / Lappia