TERVETULOA INSPIROIVIIN TAPAHTUMIIN!

28.02.2024

OSALLISTU KESKUSTELUUN JA KYSY ASIANTUNTIJOILTA

Kaikki tapahtumat ovat avoimia ja maksuttomia

Kotipuutarhaviljely luomumenetelmin päivä

To 21.3.2024, paikka Loue tai Teams

Ilmoittautumiset ja tiedot erityisruokavalioista viimeistään ke 15.3.2024 ritva.pesonen@lappia.fi


KUMPPANIKAHVILAT

To 29.2.24, klo 14–17, paikka Loue

Kestävään lähiruokaketjuun liittyvän liikeidean konseptointi ja yhteistyömahdollisuuksien tunnistaminen

Onko sinulla liiketoiminta tai tuoteidea, jota haluaisit viedä eteenpäin ja jolle haluaisit etsiä asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja rahoitusta? Teemme ideastasi yhdessä helposti esiteltävän ja ymmärrettävän konseptin, jonka avulla pääset viemään sitä kohti käytännön toteutusta.
Asiantuntijana Julius Oförsagd Arctic Factorysta.

Ilmoittautumiset ja tiedot erityisruokavalioista viimeistään pe 23.2.2024 anna-riikka.lavia@lappia.fi

Ma 11.3.2024, klo 12–15, paikka Loue

Vastuullisten lähiruokatuotteiden ja palveluiden markkinat

Onko sinulla valmiina lähiruokaan liittyvä tuote tai palvelu, tai mielessä liikeidea, mutta et tiedä kenelle ja miten sitä voisi myydä? Tule miettimään yhdessä, mitkä ovat mahdolliset markkinat liiketoiminnallesi. Asiantuntijana Jarkko Lehtopelto Halffullista.

Ilmoittautumiset ja tiedot erityisruokavalioista viimeistään ma 4.3.2024 anna-riikka.lavia@lappia.fi

Ke 10.4.2024, klo 12–15, paikka Muonio

Vastuullisuuden tunnistaminen ja siitä viestiminen

Tuotatko mielestäsi vastuullista lähiruokatuotetta tai palvelua, mutta et osaa hyödyntää sitä kilpailuetuna? Tule mukaan tunnistamaan vastuullisia toimintatapoja ja oivaltamaan, kuinka voit viestiä niistä asiakkaillesi ja hyödyntää niitä myynnissä ja markkinoinnissa. Asiantuntijana Katariina Imporanta Kaltio Creativesta.

Ilmoittautumiset ja tiedot erityisruokavalioista viimeistään ma 4.3.2024 anna-riikka.lavia@lappia.fi