TERVETULOA INSPIROIVIIN TAPAHTUMIIN!
OSALLISTU KESKUSTELUUN JA KYSY ASIANTUNTIJOILTA
Kaikki tapahtumat ovat avoimia ja maksuttomia
Kotipuutarhaviljely luomumenetelmin päivä
To 21.3.2024, paikka Loue tai Teams
Ilmoittautumiset ja tiedot erityisruokavalioista viimeistään ke 15.3.2024 ritva.pesonen@lappia.fi
KUMPPANIKAHVILAT
To 29.2.24, klo 14–17, paikka Loue
Kestävään lähiruokaketjuun liittyvän liikeidean konseptointi ja yhteistyömahdollisuuksien tunnistaminen
Onko sinulla liiketoiminta tai tuoteidea, jota
haluaisit viedä eteenpäin ja jolle haluaisit etsiä asiakkaita,
yhteistyökumppaneita ja rahoitusta? Teemme ideastasi yhdessä helposti
esiteltävän ja ymmärrettävän konseptin, jonka avulla pääset viemään sitä kohti
käytännön toteutusta.
Asiantuntijana Julius Oförsagd Arctic Factorysta.
Ilmoittautumiset ja tiedot erityisruokavalioista viimeistään pe 23.2.2024 anna-riikka.lavia@lappia.fi
Ma 11.3.2024, klo 12–15, paikka Loue
Vastuullisten lähiruokatuotteiden ja palveluiden markkinat
Onko sinulla valmiina lähiruokaan liittyvä tuote tai palvelu, tai mielessä liikeidea, mutta et tiedä kenelle ja miten sitä voisi myydä? Tule miettimään yhdessä, mitkä ovat mahdolliset markkinat liiketoiminnallesi. Asiantuntijana Jarkko Lehtopelto Halffullista.
Ilmoittautumiset ja tiedot erityisruokavalioista viimeistään ma 4.3.2024 anna-riikka.lavia@lappia.fi
Ke 10.4.2024, klo 12–15, paikka Muonio
Vastuullisuuden tunnistaminen ja siitä viestiminen
Tuotatko mielestäsi vastuullista lähiruokatuotetta tai palvelua, mutta et osaa hyödyntää sitä kilpailuetuna? Tule mukaan tunnistamaan vastuullisia toimintatapoja ja oivaltamaan, kuinka voit viestiä niistä asiakkaillesi ja hyödyntää niitä myynnissä ja markkinoinnissa. Asiantuntijana Katariina Imporanta Kaltio Creativesta.
Ilmoittautumiset ja tiedot erityisruokavalioista viimeistään ma 4.3.2024 anna-riikka.lavia@lappia.fi