Tanska luomun mallimaa

03.04.2024

LISÄÄ LUOMUA LAPPIIN -TIEDONVÄLITYSHANKE JÄRJESTÄÄ OPINTOMATKAN TANSKAAN 28.10.-1.11.2024

Opintomatkan teemana on Tanska luomun mallimaa. Tanskan menestys maailman suurimpana luomumaana ei suinkaan ole tullut yhdessä yössä, vaan on ollut pitkän kehityksen tulos. Haluamme nähdä, kokea ja saada tietoa ruohonjuuritasolta markkinoille asti, miten luomutuotanto on Tanskassa saatu toimimaan näin esimerkillisesti.

Lennot Finnairin lennoilla Rovaniemi-Helsinki-Kööpenhamina-Helsinki-Rovaniemi

Alustavassa matkaohjelmassa (joka tarkentuu myöhemmin) tutustumiskohteina mm. luomunaudanlihaa-, luomusianlihaa ja luomumaitoa tuottavia tiloja, maatalouslukio, maaseutualan oppilaitos, tilakauppoja ja tapaaminen Tanskan luomutuotantoa markkinoivan Organic Denmark yhdistyksen edustajan kanssa.

Matkalla mukana koko matkan ajan suomea puhuva paikallinen opas.

Majoitukset keskitason hotelleissa ja ruokailut luomuruokaa tarjoavissa ravintoloissa.

Matkan sisältyy lennot, bussikuljetukset, siltamaksut, matkustajamaksut, lentokenttäverot ja majoitukset aamupaloineen kahden hengen huoneissa keskitason hotelleissa sekä lounaat ja iltaruokailut. Lisämaksusta yhden hengen huone.

Matkalle osallistujille kustannuksena on matkan omavastuuosuus, joka on n. 450 – 500€

Matkaohjelma vaatii normaalia yleiskuntoa ja pääsääntöisesti matkustajan tulee kyetä liikkumaan itsenäisesti ilman apua. Mukaan mahtuu 20 henkilöä, ole nopea ja varaa paikkasi mukavassa seurassa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot ritva.pesonen@lappia.fi