Projektipäällikkö Laura jää "mammalomalle"

30.11.2023
TILMAn projektipäällikkö Laura jää vanhempainvapaalle 1.12. ja uusi projektipäällikkö siirtyy vetovastuuseen hankkeen loppuajaksi. TILMA-hanke on saanut jatkoa ajalle 1.1.- 30.4.2024.

Laura kiittää ja kuittaa

Ehdin olla TILMA-hankkeen vetovastuussa puoli vuotta ja nautin tästä ajasta ja hanketyöstä tosi paljon! Hankepalveluiden porukka oli ennalta tuttu jo vuosien takaa ja tässä remmissä on ollut mahtava tehdä töitä, sillä apua on aina saanut ja yhteistyötä on tehty, vaikka "yhden naisen hanketta" olenkin luotsannut. Erityiskiitos Lisää luomua Lappiin -hankkeen projektipäällikkö Ritvalle sekä Kestävämpää lähiruokatuotantoa Lappian arktisessa yritysekosysteemissä -hankkeen Anna-Riikalle, joiden kanssa on lyöty useamman kerran viisaat päät yhteen ja ideoitu monenlaista.

Kesään ja syksyyn on mahtunut messuja, haastatteluita, teemapäiviä, hankeyhteistyötä ja uuden opettelua. Antoisinta on ollut ehdottomasti maaseudun toimijoiden parissa työskentely ja verkostoituminen - kiitos kaikille tapahtumiin etänä ja paikan päällä osallistuneille sekä haastatelluille!

Toivon saavani työskennellä näiden asioiden parissa myös jatkossa, sillä kaikenlainen kehittäminen ja Lapin maaseutu ovat sydäntäni lähellä. TILMAn teemojenkin parissa työtä riittää ja jatkohankkeillekin olisi selkeästi tarvetta. Nyt irtaudun kuitenkin töistä parhaani mukaan ja laskeudun uudenlaiseen arkeen :)

Seuraajakseni on valittu Irja Palo, joka on kokenut hanketoimija ja aloittaakin innolla TILMAn parissa 1.12. Irjan tavoitatte sähköpostilla irja.palo@lappia.fi ja numerosta 040 653 4596. 

Maisema viime viikon Ylitornion-reissulta, Lisää luomua Lappiin -hankkeen hyvinvointi- ja aktivointipäiviltä.