Muutoksen tuulia - Hankkeen nykyinen projektipäällikkö siirtyy uusiin tehtäviin

10.05.2023

Tämä vuosi Tilma-hankkeen parissa on mennyt nopeaa, olen nauttinut tästä työstä todella paljon. Nyt on kuitenkin avautunut uusia mahdollisuuksia joihin tarttua! Siirryn 11.5.2023 alkaen Lapin ELY-keskukselle maaseutuviestinnän koordinaattoriksi.

Tilma aloitti toimintansa 2.5.2022. Hanke käynnistyi tehokkaasti somekanavien ja nettisivujen avaamisella, sekä verkostoitumisella ja tapahtumien suunnittelulla. Harmittavasti Lapin ProAgria lopetti toimintansa syksyllä 2022, mutta hanke onneksi jatkui 1.9. lähtien Lappian koulutuskuntayhtymällä Louen yksikössä. Louella hanke otettiin hyvin vastaan ja yhteistyötä tehtiin Lappian muiden hankkeiden kanssa tiiviisti.

Vuoden sisään on mahtunut paljon tapahtumia, haastatteluita, uuden oppimista ja mukavia kohtaamisia. Kaikista mieluisinta on ollut tutustua tähän työkenttään, Lapin maaseutuun ja sen ihmisiin. Lapin maaseutu on minulle koti, ja sen kehittäminen merkittävin uraintressi, siksi olenkin erityisen tyytyväinen, että saan jatkaa työtä maaseutuviestinnän parissa Lapin ELY-keskuksessa.

Ollaan siis jatkossa kuulolla Lapin ELY-keskuksen kautta! Seuraahan siis ELY:n tiedotusta ja kanavia sekä maaseutuverkoston sivuja. Uusin työtehtäviini kuuluu EU:n maaseuturahoituksen viestintä Lapin alueella, sisältäen myös Leader-toiminnan ja YTA-alueet. Työpöydällä on esimerkiksi tapahtumien järjestäminen ja sidosryhmätilaisuudet, alueellinen viestintä ja sisällöntuotanto Lapin alueen maaseutu.fi-sivustolle.

Tilma-hanke jatkaa toimintaansa heti kun uusi projektipäällikkö astuu ruoreihin. Tästä tiedotusta pian Tilman kanavilla!