Ruokaa Lapista -seminaarin ilmottautuminen käynnissä!
Ruokaa Lapista seminaari tulee - nyt kannattaa laittaa aika kalenteriin ja ilmoittautua!
Lappilainen elintarvike on turvallista lähiruokaa ja sen käyttäminen luo huoltovarmuutta. Ilman lappilaista alkutuotantoa, ei ole lappilaista elintarviketuotantoa. Haluatko olla mukana turvaamassa lappilaisen ruoantuotannon huoltovarmuutta? Tule ja tiedä miten toimia.
Aika: pe 28.10.22 klo 9-16
Paikka: Lapin ammattikorkeakoulun auditorio, Jokiväylä 11, Rovaniemi.
Seminaaria voi seurata myös netistä ja myöhemmin YouTubesta.
Ilmoittautuminen: https://forms.office.com/r/sttLcf73CC
Alustava ohjelma:
9:00 Kahvit
9:15 Avaus
9:30 Valtioneuvosto/ministeriö
9:45 Lapin maatalouden nykytilan tarkastelua ja Hyvä maatila-työkalun esittely
10:10 Lapin maidontuotannon tilannemaatilayrittäjätjalostajat
11:15 Lounas
12:00 Lapin naudanlihatuotannon tilanne
maatilayrittäjät
jalostajat
12:45 Lapin porotalouden tilanne
poroyrittäjät
jalostaja
13:15 Lapin kalatalouden tilanne
kalastajat
13:45 Kahvit
14:00 Mitä me tuotamme? Mitä me jalostamme? Mitä me ostamme?
yrittäjä, jalostaja ja ostaja paneelissa
14:30 Näyttelijä ja maanviljelijä Jussi Vatanen - Miten lisätään jaksamista ja työniloa?
15:15 Yhteenveto ja tilaisuuden päätös
15:30 Lopetus