Ruokaa Lapista -seminaarin ilmottautuminen käynnissä!

18.08.2022

Ruokaa Lapista seminaari tulee - nyt kannattaa laittaa aika kalenteriin ja ilmoittautua!

Lappilainen elintarvike on turvallista lähiruokaa ja sen käyttäminen luo huoltovarmuutta. Ilman lappilaista alkutuotantoa, ei ole lappilaista elintarviketuotantoa. Haluatko olla mukana turvaamassa lappilaisen ruoantuotannon huoltovarmuutta? Tule ja tiedä miten toimia.

Aika: pe 28.10.22 klo 9-16

Paikka: Lapin ammattikorkeakoulun auditorio, Jokiväylä 11, Rovaniemi. 

Seminaaria voi seurata myös netistä ja myöhemmin YouTubesta.

Ilmoittautuminen: https://forms.office.com/r/sttLcf73CC

Alustava ohjelma:


9:00 Kahvit

9:15 Avaus

9:30 Valtioneuvosto/ministeriö

9:45 Lapin maatalouden nykytilan tarkastelua ja Hyvä maatila-työkalun esittely

10:10 Lapin maidontuotannon tilannemaatilayrittäjätjalostajat

11:15 Lounas

12:00 Lapin naudanlihatuotannon tilanne

maatilayrittäjät

jalostajat

12:45 Lapin porotalouden tilanne

poroyrittäjät

jalostaja

13:15 Lapin kalatalouden tilanne

kalastajat

13:45 Kahvit

14:00 Mitä me tuotamme? Mitä me jalostamme? Mitä me ostamme?

yrittäjä, jalostaja ja ostaja paneelissa

14:30 Näyttelijä ja maanviljelijä Jussi Vatanen - Miten lisätään jaksamista ja työniloa?

15:15 Yhteenveto ja tilaisuuden päätös

15:30 Lopetus